POSZUKIWANIA MAGNESEM NEODYMOWYM

STRONA PODWODNYCH POSZUKIWACZY

Strefa czasowa: UTC + 3 [ DST ]


Regulamin działu


1. Forum służy wymianie doświadczeń i opinii.

2. Osobiste przepychanki pomiędzy użytkownikami prosimy załatwiać poza forum, np. przy użyciu PW.

3. Prosimy nie wypowiadać się obraźliwie lub niecenzuralnie.

4. Zabroniony jest handel przedmiotami nielegalnymi (brooń, narkotyki itp.).

5. Udzielanie wszelkich niebezpiecznych porad np. "jak rozbroić niewypał", jest również zabronione.

6. Wstawiając zdjęcie na forum, wyrażasz zgodę na wstawienie go przez moderatora w dziale "Galerie".

7. Nie bój się pisać! Udzielaj się jak najwięcej, ale pamiętaj o zawartości merytorycznej Twoich postów.

8. Łączy nas wspólne hobby, jesteśmy jedną wielką paczką i dlatego traktujmy się po koleżeńsku.

9. Konta użytkowników nielogujących się od ponad 365 dni mogą zostać usunięte.

10. Rejestrując i logując się na forum akceptujesz powyższe warunki.



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 sie 2012, o 00:23 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 cze 2012, o 12:56
Posty: 952
Skąd:: Warszawa
...w sumie tyle :). No, jak bym chciał sobie nałożyć dwie mapy na siebie lub mapa + zdjęcie satelitarne. Co polecacie?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 sie 2012, o 21:01 
Offline
Mega Fanciarz

Dołączył(a): 7 lip 2012, o 19:16
Posty: 809
Lokalizacja: Wrocław (Breslau)
ja używam tego
http://hgis.cartoninjas.net/
chyba że bardzo stare mapy to gimp2

_________________
Obrazek
Lepszy karabini w ręku niż czołg w kieszeni


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 sie 2012, o 00:18 
Offline
Specjalista Penetracji Podwodnej

Dołączył(a): 7 lip 2012, o 19:31
Posty: 180
Lokalizacja: Dolny Śląsk
Skąd:: Schweidnitz
Wawaludzik napisał(a):
...w sumie tyle :). No, jak bym chciał sobie nałożyć dwie mapy na siebie lub mapa + zdjęcie satelitarne. Co polecacie?


Google Earth ma funkcję nakładania map.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lut 2013, o 10:46 
Offline
Pranurek

Dołączył(a): 2 sie 2012, o 01:43
Posty: 28
Skąd:: środkowe pomorze
http://www.zamki.pl/?dzial=mapa

Po lewej u góry klikasz ptaszek Mestischblat i gotowe a po prawej operujesz satelita i drogowa mapą.
Wskaznik na Mestischblacie dziala płynnie jak potencjometr.
Tylko wczesniej trzeba się zarejestrować.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lut 2013, o 22:06 
Offline
FantMarszałek 2012

Dołączył(a): 19 lip 2012, o 00:15
Posty: 1222
Skąd:: Łorsoł
Mi śmiga bez rejestracji;)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 3 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron
Powered by phpBB ® Forum Software © phpBB Group | Rękodzieło
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

Partnerzy: Rutus.info Zgubiona obrączka



stat4u